Durf Te Vragen Donderdag - stel jouw prangende vragen - IMPRES

Altijd al meer willen weten over SEO, hulp nodig bij social media advertenties, het automatiseren van processen, loop je vast met jouw website of een ander online issue? Grijp  je kans op donderdagochtend 29 augustus tussen 9.00 uur en 12.00 uur!

 

Want tijdens #durftevragendonderdag kan je al jouw vragen (lekker anoniem) online aan ons stellen. Kleine vragen (“Hoe lang is de perfecte meta description?”) én grote vragen (“Hoe digitaliseer ik mijn organisatie?”), ze zijn allemaal welkom en onze experts op het gebied van webdevelopment, online marketing, strategie en design staan voor je klaar.

Hoe stel ik mijn vraag?

Natuurlijk mag je jouw altijd stellen – ook als het geen #durftevragendonderdag is :-). Maar deze ochtend staat helemaal in het teken van jou. Wij staan à la minute voor jou klaar!

Hoe en waar kun je je vraag stellen?

  • De chat via onze website;
  • Via onze social kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), dat kan door:
    – Een reactie te plaatsen onder een post
    – Te reageren op onze Instagram story
    – Een DM te sturen (zo is je vraag niet voor iedereen zichtbaar)
  • Offline door oldschool te bellen: 038 – 386 91 81.

Wij hebben er zin in! Up to date blijven? Volg ons ?

Workshop 'Hoger in Google'

Wil jij met je website hoger scoren in de zoekresultaten van Google, maar weet je niet hoe? Meld je dan aan voor onze workshop ‘Hoger in Google’ op donderdagmiddag 12 september! Gratis advies op maat én handige tips & tricks zodat jij direct aan de slag kunt :-).

Daar wil jij toch ook bij zijn?

Meld je hier aan