Klantenportaal en mijn-omgeving

Wil je de service en kwaliteit verhogen van jouw dienst, service of website? Of wil je de communicatie met jouw klanten verbeteren middels een platform? Met een klantenportaal of een mijn-omgeving kun je jouw klanten toegang geven tot een gepersonaliseerde online omgeving, waar ze 24/7 informatie kunnen (terug)vinden. Denk aan contracten, orderbevestigingen en (bestel)historie. Dit is inzichtelijk én efficiënt! Wij leggen je graag uit wat we op dit gebied voor jou kunnen betekenen.

Een complete mijn-omgeving voor een relatief lage investering. Dat wil jij ongetwijfeld ook. Wij maken dit mogelijk, doordat we bekend zijn met het bouwen van klantportalen. Zo hebben wij een standaard omgeving ontwikkeld die we kunnen tweaken waar nodig. Op deze manier kunnen we de omgeving laten voldoen aan jouw wensen. Een mijn-omgeving op maat? Geen probleem. Wij horen graag wat jouw specifieke wensen zijn en hoe wij dat technisch kunnen vormgeven.

Interesse in een mijn-omgeving?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Yes, let's go!
Mijn-omgeving IMPRES

Voordelen, waaronder upsell mogelijkheden

Een mijn-omgeving of klantportaal biedt vele voordelen. Zo heb je intern minder administratieve lasten omdat jouw klant zelf makkelijk gegevens kan wijzigen of opzoeken in het portaal. Daarnaast kan de klant zelf meerdere producten of diensten afnemen via de omgeving. Hier hoeft sales dan in principe niks voor te doen. Ideaal, toch? Zowel voor jou als jouw klant. Ook biedt je een betere service. De klant heeft nu zelf inzicht in aankopen, abonnement(en), bestellingen, et cetera.

Techniek en design

Een klantportaal of mijn-omgeving die gebruiksvriendelijk is met de juiste structuur in het juiste design. Daar worden wij blij van! Wij bouwen deze en blijven optimaliseren waar nodig. Techniek en design gaan hierbij hand in hand. Daarnaast wordt de veiligheid van de omgeving gewaarborgd. Denk alle klantgegevens die in dit portaal worden opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat deze ten alle tijde avg-proof in goede handen zijn.

Een mijn-omgeving biedt zowel voor jouw organisatie als je klanten vele voordelen.

Ontdek de features die mogelijk zijn:

 • Een overzichtelijke interface
 • Toegang op basis van rollen en rechten
 • Documenten uploaden en inzien
 • Verschillende dashboards
 • Gebruikersbeheer
 • Koppelingen met verschillende systemen (API)
 • Geschikt voor mobiel en andere apparaten
 • AVG-proof
 • Voldoen aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid
 • Statussen bijhouden
 • Berichten verzenden en bekijken
 • etc.

De juiste aanpak voor gewenst resultaat

Wij werken niet vóór met mét onze klanten om het gewenste resultaat te behalen. Jouw wensen en doelen staan altijd centraal. Wel houden wij onze kritische blik. We werken volgens de Scrum-methode om structuur te houden en toe te werken naar ons gezamenlijke doel. Samen creëren wij online impact!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem hier contact op