Over IMPRES

Wij helpen organisaties het maximale te halen uit de interactie met klanten, leveranciers of collega's en alle digitale middelen die daaraan bijdragen.

Of het nu gaat om een nieuwe website, slimme applicatie, succesvolle marketingcampagne of een gloednieuwe huisstijl.

Oplossingen die hoe dan ook bijdragen aan waardevolle impact en blijvend resultaat.

Hét digitale bureau uit Zwolle

Vanuit ons thuisbasis in Zwolle werken we samen aan de digitale uitdagingen van onze klanten.

Vertrouwde kring aan klanten en partners

Inmiddels hebben we talloze organisaties in allerlei branches verder geholpen. Een aantal daarvan werkt zelfs al jaren met ons samen.

Waar een samenwerking soms klein begint, groeit dat onder de juiste omstandigheden naar iets groters. Een partnerschap waar we allebei energie van krijgen en vol vertrouwen in investeren.

Van onze founder

"In 2002 ben ik begonnen met IMPRES omdat ik organisaties wilde helpen met hun missie en doelen. Dat was helemaal niet nieuw, maar ik vond wel dat het op een andere manier kon. Een eerlijke, slimme en menselijke manier die organisaties klaarstoomt voor de toekomst. 

Dit wilde ik doen met een team dat is gebouwd op precies dezelfde principes. Daarom was het een prioriteit een fijne en veilige werkplek te creëren waar mensen zichzelf kunnen zijn. Zodat iedereen zich durft uit te spreken en we samen komen tot de beste oplossingen voor onze klanten."

Spencer Roozeboom

Alt text
Alt tekst

Digitale denkers die doen

Doen en denken kunnen niet zonder elkaar. Naast het kunnen bedenken van de juiste oplossing, hebben we de expertise in huis om het met en voor jou uit te voeren. Dat maakt ons digitale denkers die doen!

Leuk je te ontmoeten!

We zijn IMPRES begonnen tijdens de eerste grote groeispurt van het internet. In meer dan 20 jaar tijd zijn de ontwikkelingen hard gegaan. Net zoals de expertise die we in huis hebben. Er staat een gevarieerd en ervaren team klaar om jou te helpen met de digitale uitdagingen van deze tijd.

Kom werken bij IMPRES!