Digitale oplossingen

Je kunt bij ons terecht voor een breed pallet aan oplossingen. Elke oplossing draagt op zichzelf of gezamenlijk bij aan waardevollere digitale interactie met jouw klanten, leveranciers of collega's.

Alt tekst

Dit is hoe we werken

Als je samenwerkt met IMPRES profiteer je van een aanpak die zich dagelijks bewijst. Deze aanpak helpt je om aan de hand van praktische stappen je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Digitaal denken

Design

Als je zoekt naar mensen die moeilijk makkelijk maken met behulp van stijl, onderzoek en bewezen theorieën.

Conversie­optimalisatie (CRO)

Een website of applicatie is niet klaar als het klaar is. In samenwerking met onze marketeers voeren we CRO-onderzoek en ontwerpen we alternatieve componenten en pagina's die beter renderen.

Branding & Styling

Voor nieuwe websites kunnen we complete huisstijlen (helpen) ontwerpen, gevat in strakke styleguides, handboeken en design systemen. Consistentie en gemak gegarandeerd.

Webdesign

Onderzoek en ontwerp van de juiste gebruikerservaring is een essentieel onderdeel van elke website, applicatie of klantportaal dat we bouwen. Vanuit design leveren we een piekfijn ontwerp dat aansluit op de gebruiker.

Marketing & Design

We ontwerpen de visuele advertenties en banners voor de advertentiecampagnes van onze marketingklanten. Daarnaast werken we geregeld aan visuele content, zoals infographics, downloadables en whitepapers.

Digitaal veranderen

Business development

Als je zoekt naar digitale innovatie en transformatie op grotere schaal, maar een persoonlijke gids zoekt om je daarbij te helpen.

Project Discovery

Grip op kosten en oplevering van losse projecten door vooraf alle details met onze experts in te kleuren.

Digitale Roadmap

Een helder en visueel overzicht in doelen, planning en budgetten voor alle digitale projecten.

Strategie & Business Case

Een overtuigende digitale strategie inclusief financiële inschatting en advies over verandermananagement.

Business Discovery

Een diepere duik in jouw interne organisatie en ontdekking van alle kansen, mitsen en maren omtrent digitalisering.