Over IMPRES

Digitaal transformeren in begrijpelijke taal. Dat is ons dagelijkse doel. Daarmee helpen we bedrijven hun ambities te realiseren en ze toekomstbestendig te maken. Dit doen we door hen te helpen met digitale transformatie en online groei. Inmiddels hebben we al meer dan 4.100 projecten mogen realiseren.

Hoe Spencer het verhaal van IMPRES startte

In 2002 ben ik begonnen met IMPRES omdat ik bedrijven wilde helpen met hun missie en doelen. Natuurlijk waren er organisaties die dat al deden, maar ik vond dat het op een andere manier kon. Een eerlijke, slimme en menselijke manier. Een manier die bedrijven klaarstoomt voor de toekomst. En dit wilde ik doen met een team die is gebouwd op precies diezelfde principes. Om dit te realiseren was het een prioriteit voor mij om een fijne en veilige werkplek te creëren. Een werkplek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Want als ze zichzelf zijn, durven ze zich uit te spreken en komen ze met de beste oplossingen, waarmee we onze klanten gelukkig maken.

Nu, 20 jaar later, geloof ik nog steeds dat de digitale oplossingen die wij voor onze klanten realiseren voortvloeien uit de bedrijfscultuur die we binnen IMPRES gecreëerd hebben. En daar ben ik ontzettend trots op! Binnen IMPRES hebben we namelijk niet alleen een veilige bedrijfscultuur gecreëerd, maar ook een plek waarin ieder van ons de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen en te groeien als individu. Hiermee werken we niet alleen aan de digitale toekomst van onze klanten, maar ook aan onze eigen toekomst en die van onze collega’s.

Onderscheidingen

Emerce 100

FONK 150

Top 250
groeibedrijven 2022

Great place to work

Missie en visie binnen IMPRES

Digitaliseren is een enorm begrip waar iedereen een andere kijk op heeft. Onze missie bij IMPRES is om organisaties te helpen met digitaliseren, op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Digitaal transformeren in begrijpelijke taal, dat is ons dagelijkse doel. Van daaruit werken wij met de visie dat doen de beste manier is van denken. We leren door te testen en experimenteren, zo weten we precies wat werkt en wat bijdraagt aan de ambities en doelen van onze klanten. Met wie wij onze missie volbrengen?

Doen is de beste manier van denken

Bij IMPRES werken we met een team van zo’n 50 vakidioten met ieder zijn eigen specialiteit. Een ding dat we met elkaar gemeen hebben is dat wij ons werk doen met altijd een concreet resultaat voor ogen. Samen helpen we onze klanten met het behalen van hun doelen. Wij willen werk doen wat er toe doet en impact maakt. Jij ook? Bekijk onze vacatures.

Gerealiseerde projecten en samenwerkingen

We hebben al veel mooie projecten mogen realiseren voor verschillende klanten. Wij werken met bedrijven uit allerlei branches. Zo hebben we projecten uit mogen voeren voor bedrijven in de zorg- en technische sector, maar ook in de (maak)industrie, onderwijs en bouwsector. Erg divers dus! Benieuwd hoe deze projecten eruit zien?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij IMPRES

Als organisatie houden wij ons ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met een aantal collega’s vanuit IMPRES zijn wij een groep opgestart, met als doel meer te betekenen voor de wereld om ons heen en hoe we ook als team daarmee omgaan. Zo steunen wij al enkele jaren de Ronald McDonald Business Breakfast Club en hebben we een partnership met Kinderhulp. Daarnaast ondersteunen we regelmatig lokale initiatieven en sponsoren we evenementen waar collega’s aan meedoen.

De diensten en producten van IMPRES helpen organisaties om toekomstbestendig te worden. Met onze kennis en beschikbare middelen willen we ook op andere manieren bijdragen aan de toekomst. Door ons in te zetten voor deze verschillende initiatieven willen we ook de maatschappij van dienst zijn.

Ontwerp zonder titel 41