Design & innovatie sprints

Je kent het vast wel. Je hebt online ambities, je wilt graag online stappen zetten en je concurrentie inhalen. Maar waar begin je? Wat past bij jouw digitale vraagstuk en wat ga je inzetten om het gewenste resultaat te halen? Wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte oplossing met behulp van een design en innovatie sprint.

Discovery Day

We leren jou en je klanten graag kennen. Tijdens deze 4 uur durende brainstorm nemen we je razendsnel mee. Dit is het startpunt van jouw project.

Plan een gratis brainstormsessie

Design sprint

In 5 dagen van schets naar getest prototype met een design sprint. Perfect voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën of het verbeteren van bestaande producten en diensten. Tijdens deze sprint gaan wij samen met jou intensief bezig om uitdagingen vast te stellen en hiervoor de juiste oplossing te vinden. De laatste paar dagen gaan we zelfs bezig om een prototype te ontwerpen en bouwen om deze vervolgens te testen onder gebruikers.

DSC01290

Concept design en prototyping

Het concept testen bij jouw gebruikers, daar helpen we je bij! Aan het einde van de sprint ontwerpen we een concept en maken een prototype dat getest wordt bij jouw gebruikers. Zo komen we snel tot inzichten en verzamelen we bruikbare data. We werken dus het concept tot in de puntjes uit en testen vervolgens hoe dit concept wordt ontvangen door jouw gebruikers. Met deze data kunnen we verder zoeken naar de oplossing of zelfs al met de bestaande oplossing aan de slag gaan.