Webdevelopment

Je ziet ze vast wel eens, van die prachtige websites of webapplicaties die jou er eigenlijk al bijna meteen van overtuigen het product of de dienst aan te schaffen. Dat wil jij toch eigenlijk ook wel? Je hebt namelijk een prachtig product of fantastische dienst die je met jouw doelgroep wilt delen. Zonder een geschikte website is dit lastig te realiseren.

Waarom jouw bedrijf een passende website nodig heeft

Je kan zoveel adverteren als je wilt, maar als jouw doelgroep geen geschikte eindbestemming heeft na die advertenties, zal het moeilijk zijn om ze vast te houden. Een website of webapplicatie is niet alleen meer een mooi plaatje om jouw bedrijf te laten zien, maar heeft ook een grote rol in het verwezenlijken van jouw organisatiedoelen. Wij zien een website als onderdeel binnen jouw digitaliseringsstrategie. In de ogen van de klant, is je webomgeving wie jij als bedrijf bent. Daarom is het niet alleen belangrijk om een webomgeving te hebben die er goed uitziet, maar om deze zo in te zetten dat die jouw doelgroep ook echt verder helpt. Dit geldt voor alle verschillende soorten websites die er zijn. Of dat nu een corporate website, e-commerce website of een werken-bij website is.

Lees meer over werken-bij websites en de voordelen ervan in onze blog.

Het is mooi dat jouw doelgroep je website bezoekt, maar je wilt ze natuurlijk ook behouden. Als het lastig is voor consumenten om te vinden wat zij zoeken op jouw website, zullen ze sneller wegklikken en je website niet weer bezoeken. Zo loop je dus veel potentiële klanten mis. Goed om te weten: ook Google houdt hiermee rekening in de rankings. Dus, hoe beter mensen op jouw website vinden wat ze zoeken, hoe eerder Google je een hogere ranking geeft. Wil je meer weten over Google, online marketing en websitebezoekers laten converteren?

Kijk dan eens op de pagina die we daarover hebben gemaakt.

oplossingen webdevelopment

Een webapplicatie die voldoet aan jouw eisen

Naast het hebben van een website, is het ook verstandig om te investeren in een webapplicatie. Een website is belangrijk om potentiële klanten aan te trekken, een webapplicatie daarentegen kan ook andere functionaliteiten hebben. Zo kan een webapplicatie bijdragen aan het interne proces binnen jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een self-service portaal. Een self-service portaal is een webapplicatie waar klanten zelf 24/7 de mogelijkheid hebben om informatie in te zien, facturen te betalen en nieuwe producten of diensten aan te schaffen.

Bekijk hier wat een self-service portaal voor Groothuis Bouwgroep heeft betekend.

Jouw processen makkelijk aan elkaar verbonden met API’s

Bij IMPRES bouwen wij API-based. Dit houdt in dat we jouw processen aan elkaar koppelen. Je wilt natuurlijk dat je systemen met elkaar kunnen samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan een stekkerblok met verschillende stekkers erin. Je hebt één plek waar alle stekkers samenkomen. Zo werkt het ook met API’s. Je hebt namelijk een basissysteem die verbonden is met verschillende systeem door middel van API’s. Zo komt alles op één plek terecht. Hiermee bespaar je tijd, geld en energie.

Hoe wordt jouw website of webapplicatie gerealiseerd?

We gaan op basis van een concept jouw website of applicatie bouwen. Dit concept heb jij samen met ons bedacht en hebben wij voor je uitgewerkt. We willen natuurlijk wel dat jouw website past bij jou, je klanten en je product of dienst.  Nadat het concept voor je website of webapplicatie staat, gaan wij aan de slag met de technische realisatie. Dit betekent dat we jouw website of webapplicatie in de steigers zetten en gaan bouwen. Dit verzorgen we van A tot Z. 

Zo is jouw oplossing stabiel, veilig, snel en betrouwbaar en creëren we op alle apparaten een authentieke en perfecte beleving van jouw organisatie. Uiteraard doen we dit binnen het agile scrumproces waarmee wij werken.

Open source software

Wij werken met een open-source software. Open-source software is software met een broncode die iedereen kan inspecteren, aanpassen en verbeteren. Klinkt misschien een beetje spannend, maar dit zorgt ervoor dat het onder andere makkelijk toepasbaar is voor maatwerk. We bouwen precies wat jij wilt, zonder beperkingen of onnodige functionaliteiten. Ook als je iets extra’s wilt op jouw website of webapplicatie kan dat! Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, veilig en stabiel. Ontwikkelaars van over de hele wereld kunnen de code optimaliseren, een zwakke plek wordt heel snel gedicht. Iedereen kan zijn steentje bijdragen. Ben jij klaar om samen met ons aan de slag te gaan of wil je graag meer informatie?

We zien je graag!

Kennismaken