Werken-bij website; het visitekaartje voor jouw toekomstige werknemers

Niet eerder was de arbeidsmarkt zo krap als nu. In het laatste kwartaal van 2021 waren er voor het eerst meer vacatures dan werklozen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek waren er in het eerste kwartaal van 2022 maar liefst 133 vacatures tegenover 100 werklozen. Dat betekent dat de kans groot is dat jouw organisatie hier last van heeft of gaat krijgen. Een personeelstekort kan de groei van je bedrijf tegen gaan, of erger nog, laten krimpen. Des te belangrijker om een goed visitekaartje achter te laten voor potentiële nieuwe werknemers. Wij kunnen dit voor je maken. Met een op maat gemaakte Werken-bij website, ontwikkeld en ontworpen op basis van de cultuur van jouw bedrijf zorgen we er samen voor dat je bedrijf goed tot zijn recht komt bij potentiële sollicitanten. Dit bieden we al aan vanaf 399 per maand!

 • Sluit aan op jouw doelstellingen
 • Zelf controle over jouw bedrijfsverhaal
 • Koppelingen met de meestgebruikte HR-pakketten
Bekijk de mogelijkheden

Sollicitanten zijn minstens zo belangrijk als je klanten

Zonder werknemers kun je geen klanten bedienen. Om werknemers binnen te halen heb je sollicitaties nodig. Dat sollicitanten daarom minstens zo belangrijk zijn als klanten lijkt heel logisch, maar toch benaderen we ze vaak anders. Denk aan ingewikkelde sollicitatieprocedures, vacatureteksten met veel eisen of onduidelijke arbeidsvoorwaarden. Bovendien wil je waarschijnlijk iets anders uitstralen richting klanten dan richting je potentiële werknemers. Waarom moeten ze dan toch beide via dezelfde website naar jou toe komen? Met een Werken-bij website kun jij je potentiële werknemers centraal stellen. Laat zien hoe het is om bij jouw organisatie te werken met de juiste teksten, video’s en foto’s. Zo zorg je direct voor een onuitwisbare eerste indruk!

Wij kunnen koppelingen leggen met de volgende HR pakketten

 • HROffice logo
 • OTYS logo
 • Bullhorn logo
 • Recruitee logo
 • Carerix logo
 • AFAS logo

Deze organisaties gingen je voor

 • mockup werken bij Otolift

  Otolift

  Voor Otolift ontwikkelden we een werken bij website inclusief koppeling met AFAS

 • IMPRES werken bij website mockup

  IMPRES

  Onze eigen werken bij website levert ons ~30% meer sollicitaties per vacature op

  Bekijk de website
 • Mockup Van Gelder werken bij website

  Van Gelder

  Voor Van Gelder ontwikkelden we een werken bij website inclusief koppeling met HROffice

  Bekijk de website

Kies je pakket

Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen. Daarom bieden wij twee mogelijkheden aan. Een abonnementsvorm en een koopvorm. Deze pakketten hebben allebei voor- en nadelen.

Het voordeel van een abonnement is dat je altijd weet wat je per maand kwijt bent aan je website en dat je niet in één keer een hoop geld hoeft te betalen voor je website. Je kunt dus heel laagdrempelig starten met een werken-bij website en daarmee jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten voor nieuwe collega's. Na een jaar kun je het contract maandelijks opzeggen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date is op het gebied van techniek. Ook regelen we de hosting en geven we ondersteuning.

Door de website direct te kopen betaal je in één keer het volledige bedrag voor de website. Het voordeel hiervan is dat je de website direct in eigen bezit hebt en in eigen beheer kunt onderbrengen. Handig als je besluit later zelf door te ontwikkelen aan de website, of als je geen zin hebt in maandelijkse betalingen. Je betaalt alleen een maandelijks bedrag aan hosting. Verder niets. Je krijgt bij deze optie dus geen ondersteuning voor je website. Deze optie is aan te raden als je zelf goed bent in websites beheren, maar niet in het bouwen en de hosting ervan.

Meest gekozen!

Abonnement

Vanaf slechts 399,- per maand
 • Vaste prijs per maand
 • Geen hoge instapkosten
 • Altijd up to date
Dit wil ik

Kopen

Vanaf 7500,-
 • Direct eigenaar van de website
 • Alleen maandelijkse hostingkosten
Dit wil ik

Veelgestelde vragen over een werken bij website

Het maken van een werken bij website is maatwerk en het is niet gek als je dan met een aantal vragen zit. De vragen die het meest worden gesteld hebben we hieronder vast voor je beantwoord. Staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op (contact linkt naar contactblok onderaan de pagina)

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op