Brand design

Brand design is het vormgeven van merken, dus het is veel meer dan alleen een logo of lettertype. Sterke merken vertellen met hun branding waar hun merk voor staat. Wij kunnen je helpen om je verhaal met behulp van brand design beter naar de buitenwereld uit te dragen.

Zet de eerste stap naar jouw concept!

Neem hier contact op

Huisstijl

De manier waarmee je je bedrijf met de buitenwereld communiceert noemen we huisstijl of branding. Dit is dus de tone of voice die je hanteert, maar ook hoe je eruit ziet. Je kunt hierbij denken aan uiteraard een logo en kleuren, maar ook bijpassende lettertypes in de juiste groottes en hoe sfeerfotografie eruit moet komen te zien om je diensten of producten goed uit de verf te laten komen,. Dit zijn allemaal onderdelen van brand design. Wij vinden het leuk om je te helpen in dit traject zodat we samen de juiste uitstraling bij jouw verhaal maken.

Redesign

Op een gegeven moment is het tijd om je branding in een nieuw jasje te steken. Dat noemen we een redesign. Een reden voor een rebranding kan zijn omdat je huisstijl niet meer aansluit bij een nieuwe positionering die jullie hebben aangenomen, of omdat je logo niet meer van deze tijd is. Wat de reden ook is, bij IMPRES denken we graag met je mee met het maken van een redesign van je huisstijl.

Online branding

Heb je al een huisstijl en wil je graag de slag naar online maken? Het is vaak niet mogelijk om een één op één vertaling te maken van offline naar online vanwege de verschillende eisen, maar ook omdat de kleuren in print en op je beeldscherm heel anders kunnen overkomen. Het kan dus best een uitdaging zijn om dit goed te doen. Wij kunnen je helpen om je brand design door te vertalen naar online. Denk hierbij aan het omzetten van je logo naar een responsieve logo – een logo die goed zichtbaar is op alle schermformaten – of templates die eenvoudig gebruikt kunnen worden bij het opstellen van een social media post. De verbinding van offline en online branding is erg belangrijk.

DSC01514

Zet de eerste stap naar jouw concept!

Neem hier contact op