Drone video

Een smooth volg-shot in een auto-commercial, een vogelperspectief beeld van een bedrijfsloods of een mooie close-up van een zonnepaneel dat geplaatst wordt? Allemaal shots die niet zomaar uit de losse pols geschoten kunnen worden. Maar wel met een drone! Een drone video is de perfecte manier om jouw bedrijf of product op een flitsende, originele manier in beeld te brengen. Met een video als deze, geschoten door een ervaren piloot, til je jouw videomarketing naar een ongekend niveau.

Interesse gekregen in een drone video?

Neem gratis contact op, wij denken graag met je mee!
Drone video zwolle banner met icoontjes

Zonder voorbereiding ben je natuurlijk nergens. Dit geldt voor het schieten van een normale video en voor een drone shoot is dit misschien nog wel belangrijker. Voordat er geschoten wordt is het belangrijk om een uitgebreid vliegschema te maken, lukraak in het rondvliegen is minder efficiënt en kan zorgen voor zorgen dat er rare, continuïteitsproblemen in je beelden op kunnen duiken. Denk dan bijvoorbeeld aan weersomstandigheden die geleidelijk aan kunnen veranderen als je shoot te lang duurt, waardoor er belichting verschillen in je shots terecht komen. Met een goede voorbereiding zorgen we ervoor dat je niet voor dit soort onvoorziene uitdagingen komt te staan.

Om het beste resultaat te krijgen komt een professional met een goede hoeveelheid vlieguren zeker van pas. Daarom hebben we onze eigen in-house IMPRES dronepiloot, uitgerust met een opleiding aan het opleidingsinstituut Highscan. Met het behaalde ROC-light certificaat hebben we het recht verkregen om commercieel te mogen vliegen en drone beelden te mogen schieten. Daarbij is het ook heel belangrijk om te weten waar je wel en niet mag vliegen. Dit is waarom we altijd aanraden om een ervaren, gecertificeerde piloot in te schakelen voor het schieten van je drone video.

We hebben een gecertificeerde dronepiloot, wel zo veilig voor jou!

Bekijk het vliegcertificaat

4K drone video

Om een vette video te schieten, hebben we natuurlijk ook de beste tools nodig. Wij vliegen met een DJI Mavic 2 Pro, uiteraard uitgerust met de laatste updates en niet te vergeten: een Hasselblad camera, die onder de drone hangt en in 4K resolutie (4096 x 2160) alles vastlegt in haarscherpe perfectie.

drone afbeelding

De toegevoegde waarde

De opkomst van drones heeft de wereld van commerciële video voor altijd aangetast. Met de vloeiende shots van een kwaliteits drone, vertel je jouw verhaal vanuit een compleet nieuw perspectief. De flexibiliteit om te kunnen afwisselen tussen grond- en lucht beelden haalt enige vorm van statische content uit je video en verhoogt de flexibiliteit binnen je video drastisch. Kortom: met drone beelden geef je jouw video de ‘wow-factor’.

Interesse gekregen in een drone video?

Neem gratis contact op, wij denken graag met je mee!