UX & UI Design

Over werkelijk elk aspect denken we na: de bezoekerservaringen van de huidige website, hoe je concurrenten presteren, de psychologische aspecten van bezoekersgedrag en hoe we jouw organisatie authentiek neerzetten. Vanuit de strategie ontwerpen we een bezoekerservaring en een ontwerp waar de pixels vanaf knallen!

Werk aan een design dat bij jouw strategie past!

Neem hier contact op

UX

Een website die er mooi uitziet is simpelweg niet goed genoeg. Jij krijgt toch ook kromme tenen van een website die niet lekker werkt? Daarom is de eerste stap niet een prachtig design, maar een interactieontwerp. Met wireframes bepalen we het menu, de structuur en de indeling. Wat staat waar, hoe werkt het en waarom? Zie het als een bouwtekening van jouw website: goed doordacht en voor iedereen duidelijk. Een goede basis waar je later de vruchten van plukt.

UI

Design verbindt techniek en content. Een geweldig design is niet alleen een lust voor het oog. Het is overzichtelijk, functioneel en krachtig. Een ontwerp dat raakt, dat is ons doel. En daar heb je creativiteit, technisch inzicht en talent voor nodig. En dat hebben wij! We creëren innovatieve webdesigns. Ontwerpen die passen bij jouw identiteit. Die zijn afgestemd op de laatste inzichten voor optimaal rendement. En die op desktop, tablet en mobiel perfect tot hun recht komen.

Werk aan een design dat bij jouw strategie past!

Neem hier contact op