Concept & Design

We verkennen wat mogelijk is, onderzoeken technische en financiële haalbaarheid en creëren een ijzersterk concept dat past bij jouw strategie.

Design & innovatie sprints

Je kent het vast wel: je hebt online ambities, je wilt graag online stappen zetten en je concurrentie inhalen. Maar waar begin je? Wat past bij jouw digitale vraagstuk en wat ga je inzetten om het gewenste resultaat te halen? Met een design & innovatie sprint komen we er samen achter wat bij jouw bedrijf past.

Digital design

Digital design is ontwerp wat je op je beeldscherm ziet, dus op je smartphone, tablet, laptop, computer, iMac of zelfs je TV. Het verschil met product design is dat het vaak een wat bredere insteek heeft. Social media is namelijk niet één product, want voor Facebook en Instagram maak je bijvoorbeeld andere visuals, maar die wel dezelfde boodschap hebben. Om dit goed te doen kunnen wij je helpen bij het maken van visuals die perfect bij je merk aansluiten.

Digital design

Product design

In het kort is product design niets meer dan de vormgeving van een product, dus een voorwerp wat een eindgebruiker gebruikt. Bij IMPRES kunnen we meerdere online producten voor je designen. Denk hierbij aan een website, een webapplicatie, een mobiele applicatie of een klantomgeving. Bij het maken van product design houden we natuurlijk rekening met de beste gebruikerservaring. Heb je interesse? Kijk dan op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

Brand design

Brand design is het vormgeven van merken. Het is veel meer dan alleen een logo of lettertype bij elkaar brengen. Sterke merken vertellen met hun branding waar hun merk voor staat en is goed herkenbaar voor de doelgroep. Wij kunnen je met verschillende branding diensten helpen om je verhaal beter naar de buitenwereld uit te dragen.

Brand design

Webflow

Als digitaal bureau zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. We kennen allemaal WordPress, maar sinds kort komt Webflow erg in opmars. Webflow heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van WordPress, waardoor het voor jouw organisatie misschien interessant is om te overwegen.

Webflow

digital designer martijn