IMPRES is opgenomen in de Emerce100 lijst als één van de beste Full Service Digital Agency’s middelgroot. We zijn bijzonder trots op deze erkenning en zien dit als een bevestiging van ons harde werk en onze inzet om de beste digitale oplossingen te leveren aan onze klanten.

Badge E100 2023 zwart wit variant3

Beoordeling door beslissers uit de online industrie

De Emerce100 lijst is samengesteld door Emerce en onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction, waarbij beslissers uit de online industrie de verschillende bureaus beoordelen op kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het een belangrijke gids voor bedrijven die op zoek zijn naar een digital agency. Het biedt hen houvast bij het kiezen van een bureau en geeft een mooi overzicht van de beste bureaus in Nederland.

We zijn dan ook vereerd om opgenomen te zijn in deze lijst en zullen ons blijven inzetten om de beste digitale oplossingen te blijven leveren aan onze klanten.

"We zijn ontzettend trots op onze plek in de Emerce100 lijst, het is een bevestiging van onze visie en harde werk om de beste digitale oplossingen te leveren."
Bart Carlier ~ Algemeen Directeur IMPRES

Vastberaden om te groeien en te innoveren als digitale partner

Als nieuwkomer in de Emerce100 lijst zijn we vastberaden om deze positie in de toekomst te behouden en te groeien als een van de toonaangevende digitale bureaus in Nederland. We blijven ons constant innoveren en aanpassen aan nieuwe trends en ontwikkelingen om de beste digitale oplossingen te blijven leveren aan onze klanten.

We zijn ons ervan bewust dat de digitale wereld voortdurend verandert en dat het belangrijk is om te blijven leren en groeien. Daarom investeren we in onze medewerkers en moedigen we hen aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en te groeien binnen het vakgebied.

Onze vastberadenheid om te blijven groeien en innoveren komt ook tot uiting in onze samenwerkingen met klanten. We streven ernaar om samen te werken aan digitale oplossingen die niet alleen effectief zijn op korte termijn, maar ook op lange termijn waarde toevoegen aan onze klanten.

We helpen opdrachtgevers anders naar de wereld om zich heen te kijken en relevanter te worden door op nieuwe en slimme wijze aansluiting te vinden bij de behoefte van hun klant.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over de Emerce lijst, of ben je op zoek naar een betrouwbare en competente digitale partner, neem dan contact op met IMPRES.

 

Onderscheidingen

Emerce 100

FONK 150

Top 250
groeibedrijven 2022

Great place to work