SEO Zwolle - Bereik de top posities!

Ben je op zoek naar een team van SEO experts in Zwolle? Dan ben je aan het juist adres bij IMPRES. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw onderneming online meer resultaten behaalt en SEO is daar vrijwel altijd een belangrijk onderdeel van. Dus ben je een onderneming uit Zwolle of uit de omgeving die hoger in google wilt komen, lees dan snel verder!

Doe de gratis SEO-scan en wij geven je een advies op maat

Doe de scan!

SEO, wat is het?

Zoekmachine optimalisatie of search engine optimalisation is het optimaliseren van jouw website om zo hogere posities te veroveren in de zoekresultaten. Deze vorm van website optimalisatie kent drie punten waar je op moet focussen om hoger te komen in Google.

Het eerste punt is website techniek. Bij techniek wordt gekeken naar de kwaliteit van je site: zit de site logisch in elkaar, is je website mobielvriendelijk, hoe snel is je site en kan Google je site wel indexeren. Dit zijn een paar punten van het onderdeel techniek maar er komt nog veel meer bij kijken. Ontdek hier alles over SEO techniek.

online marketeer vrolijk aan het werk

Het tweede punt is content. Om met jouw bedrijf hoog te komen in google moet je content hebben op je website die aansluit op de zoekopdrachten van mensen. Als iemand namelijk op zoek is naar een roze fiets moet hij ook een roze fiets te zien krijgen en geen blauwe fiets. Zo denkt het algoritme van google dus ook. Zorg er dus voor dat je content inhaakt op veel gezochte zoektermen. Ontdek hier alles over SEO content.

SEO autoriteit is het laatste punt. Bij dit onderdeel moet je de zoekmachine duidelijk maken dat je kennis hebt over de onderwerpen die je bespreekt op je website. Dit kan door verschillende onderdelen zoals reviews, kennisbanken en meer. Om dit onderdeel te optimaliseren wordt ook vaak linkbuilding ingezet. Lees hier meer over SEO autoriteit. [link naar https://www.impres.nl/online-marketing/seo/autoriteit/

Waarom SEO inzetten in Zwolle?

  • Bezoekers genereren zonder advertenties in te zetten;
  • SEO in Zwolle zorgt over het algemeen voor langdurige resultaten;
  • Hoe hoger je staat in Google hoe meer mensen je website aanklikken.
`

Hoe gaat IMPRES te werk?

  1. We beginnen met een (digitale) bak koffie. Jij vertelt, wij luisteren.
  2. We maken een SEO-scan waar we letten op de punten die ook hierboven beschreven staan: techniek, content en autoriteit. We stellen een strategie op en prioriteren de vervolgacties.
  3. Met een maandelijkse opzegbaar abonnement maken onze marketing-toppers samen met jou de doelstellingen werkelijkheid.
  4. Optimaliseren, analyseren en evalueren van de website is een doorlopend proces tijdens onze werkzaamheden.

Meer informatie over SEO in Zwolle?

Neem dan contact op met een van onze SEO specialisten!