Display advertising

Display advertising is een onderdeel van online adverteren. Display advertising maakt het mogelijk om jouw doelgroep middels een grote diversiteit aan netwerken te bereiken. Deze manier van adverteren wordt vaak vergeleken met print, radio en TV. Het grote verschil? Online adverteren is een stuk meetbaarder. Je ziet bij IMPRES in één overzicht wat je uitgeeft en wat de campagnes opbrengen.

Vandaag nog aan de slag met display advertenties?

Neem hier contact met ons op!

Waarom display advertising inzetten?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we eerst kijken naar een mogelijk doel dat jij voor ogen hebt. Is jouw doel om meer naamsbekendheid te realiseren? Wil je meer verkeer naar jouw website halen of wil jij specifiek meer converterend verkeer?

Het antwoord op deze vragen is eensgezind: Display Advertising. De veelzijdigheid van dit medium stelt je in staat om verschillende doelen te realiseren. Effectieve display campagnes kunnen bijdragen aan de naamsbekendheid binnen jouw doelgroep. Het biedt de mogelijkheid om de juiste personen op het juiste moment op de juiste plek te bereiken.

Wil je bestaande bezoekers bereiken die eerder interesse hebben getoond in een bepaald product of dienst maar niet hebben geconverteerd? Met de inzet van remarketing zorgen wij ervoor dat deze bezoeker alsnog de gewenste actie uitvoert op jouw website.

Wat kan IMPRES voor jou betekenen?

We kijken samen met jou naar de mogelijkheden van Display Advertising. Wat zijn jouw doelen? Wat zijn je verwachtingen? Welke boodschap wil jij overdragen? Welke actie moet de bezoeker uitvoeren?

We denken mee in het beantwoorden van deze vragen. Op deze manier streven we naar een optimale campagnestructuur die op een efficiënte manier jouw doelen verwezenlijkt.

Maar hier stoppen we niet. We kijken continue naar mogelijke optimalisaties om jouw mediabudget nog efficiënter te gebruiken. We sturen bij waar nodig en houden alle campagnes nauwkeurig in de gaten.

We houden van open communicatie en nemen je mee in onze expertise. We zorgen voor overzichtelijke rapportages zodat jij precies ziet wat het rendement is van jouw campagnes.

Vandaag nog aan de slag met display advertenties?

Neem hier contact met ons op!