Impres is altijd op zoek naar enthousiaste, creatieve en gemotiveerde aanvullingen voor het team. De mensen die we zoeken zijn niet alleen de allerbeste in hun vakgebied, maar blinken ook uit in het onderzoeken van nieuwe technologieën, het bedenken van creatieve concepten en het overtuigen van klanten. Ze kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.

We zijn druk bezig met meerdere toffe projecten. Meer dan genoeg te doen dus!

Waarom je hier wilt werken

Werken bij Impres is anders dan anders. We hebben een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij Impres zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Geheel verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij Impres noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Vacatures (4)

Zit jouw droombaan er niet bij?

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij Impres, maar staat jouw functie er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. We zijn altijd geïnteresseerd in gedreven teamspelers met een passie voor online. Houd je dus niet in en laat ons weten waarom we jou echt niet kunnen laten lopen.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe collega of ken je iemand die ons wil komen versterken? Stuur dan een sollicitatie met cv naar vacatures@impres.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Nick Buitenhuis: 038 386 91 81. We reageren op elke sollicitatie.

Acquisitie

Nee. Niet doen. Echt niet.