Online adverteren

Online adverteren is de verzamelterm voor alle mogelijkheden van online advertenties die je kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Met online adverteren bepaal jij waar je zichtbaar bent. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke manier om je doelgroep te bereiken. Samen met jou gaan we kijken welke kanalen het beste bij jou passen. Is dit display advertising, adverteren op Facebook of in de zoekmachines zoals Google of Bing?

Belangrijk is dat jij inzicht krijgt in wat je uitgeeft maar vooral inzicht hebt in wat jouw investering oplevert.

Waarom online adverteren?

Door de inzet van online adverteren kan jij jouw doelgroep bereiken wanneer, waar en met welk bericht de doelgroep op dat moment aangesproken wil worden. Zo wordt adverteren niet irritant, maar juist bruikbaar en effectief.

Online adverteren is specifiek maar ook heel goed meetbaar. We doen dit door metingen door te voeren om de uitgaven en de inkomsten inzichtelijk te krijgen. Dit noemen we Online Marketing Insights.

online marketing online adverteren

Wat kan IMPRES betekenen voor jou?

Wij gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden van online adverteren. Wat zijn jouw doelen? Wat zijn je verwachtingen? Wat moet de bezoeker op de website doen?

Na het beantwoorden van deze vragen gaan we een strategie ontwikkelen. We kijken naar de beste manier om jouw doelgroep te bereiken en zijn bereid al jouw vragen te beantwoorden.

We houden van open communicatie en nemen je mee in onze expertise. We zorgen voor overzichtelijke rapportages zodat jij precies ziet wat het rendement is van jouw campagnes.

Enthousiast?

Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 038 – 386 91 81, vul het contactformulier in.