Online doelstellingen realiseren voor onze klanten.

Wij weten als geen ander hoe online werkt, ook voor jou! Samen stropen we onze mouwen op. Jouw vraag maken we onze uitdaging. Complexe dingen maken we simpel. Strategie, creativiteit, techniek en online marketing gaan bij ons hand in hand.

Ontdek ook onze handige tools, rapportages en meer.

square icon for Strategie & Advies

Strategie & Advies

Samen met jou creëren wij een strategie om complexe vraagstukken op te lossen met behulp van online middelen. Altijd passend bij jouw organisatie én jouw doelgroep.

square icon for Concept & Design

Concept & Design

Van strategie naar een sterk design waarmee gebruikers positief beïnvloed worden om zo het beste resultaat voor jou te behalen.

square icon for Webdevelopment

Webdevelopment

Wij combineren de beste en nieuwste technieken met jarenlange ervaring. Zo zorgen we voor de beste online oplossing.

square icon for Online Marketing

Online Marketing

Met de juiste strategie zichtbaar zijn op het juiste moment, bij de juiste doelgroep, op de juiste locatie met de beste content.

Wij kunnen je alles vertellen over.

Wordpress
Laravel
Vue JS
Google Analytics
Google Adwords
Sketch

Hier staan we voor.

Veel meer dan alleen websites

We doen meer dan alleen ‘websites bouwen’. We maken grondige analyses van de markt, interviewen jouw klanten en lopen stage om beter te begrijpen wat je nodig hebt. Het resultaat? Websites, applicaties en online marketingcampagnes die converteren.

We werken niet vóór maar mét onze klanten

We geloven dat het beste resultaat voortkomt uit een intensieve samenwerking gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Dit betekent dat we soms tegengas geven.

De gebruiker centraal

We ontwerpen niet voor gebruikers, maar voor mensen. We zijn geïnteresseerd in de manier waarop techniek wordt gebruikt en vertalen dit naar onze ontwerpen. Zo ontstaat een uniek ontwerp dat is toegespitst op de doelen die je graag wilt bereiken.

Blije werknemers = blije klanten

We doen er alles aan om het werken bij IMPRES zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel van het geheel dat wij IMPRES noemen.

Werken op basis van Scrum.

Wekelijks doen we bij IMPRES meerdere projecten voor klanten uit verschillende branches. Dit doen wij met Scrum, omdat we hiermee de beste resultaten voor onze klanten kunnen behalen. Meedenken, volledige focus en snel zichtbaar resultaat zijn slechts een paar voordelen van onze manier van werken.

Maak kennis met echte vakidioten.

Al overtuigd?

Maak kennis met onze vakidioten.

Maak kennis

Samen met ons online innoveren?

Kom eens langs om kennis te maken.

Contact