Masterclass | Digitale transformatie, een menselijke transitie

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daardoor hebben veel organisaties het gevoel de aansluiting te missen. Wij helpen organisaties de juiste stappen te zetten in hun digitale transformatie. Zo worden zij toekomstbestendig en een leider in hun industrie.

Digitale transformatie is ook een menselijke transitie. Modern leiderschap vergt een goed ingerichte organisatie en de juiste vaardigheden op de juiste plek. Vanuit dat perspectief is er samenwerking ontstaan tussen IMPRES & Bureau HTM, omdat techniek alleen voor je klanten werkt als je medewerkers er de juiste dingen mee doen.

Meld je supersnel binnen 1 minuut aan voor de masterclass op donderdagochtend 15 september (Zwolle).

IMPRES organiseert de masterclass. Bureau HTM neemt deel als specialist. De masterclass wordt verzorgd door Spencer Roozeboom en Chert Hento, eigenaren van respectievelijk IMPRES en Bureau HTM.

In de masterclass nemen we jou graag mee in het onderwerp digitale transformatie en wat dat betekent voor ‘de mens’ binnen je organisatie. We begrijpen dat het wellicht complex klinkt. Dat gaat de masterclass niet worden. We houden ervan om het zo begrijpelijk te maken dat iedereen ermee aan de slag kan gaan.

Bij digitale transformatie gaat het dus niet alleen om de techniek, maar om de interactie tussen mensen en technologieën in hun omgevingen. Maar waar begin je? En hoe pak je dit nou goed aan? En hoe krijg je mensen in je organisatie mee?

De masterclass is het meest relevant voor mensen in leidinggevende posities en voor organisaties van 25+ mensen.
Er is beperkte beschikbaarheid om de kwaliteit van de bijeenkomst te waarborgen (max. 15 deelnemers).

Binnen 1 minuut zet jij de eerste stap

Aanmelden

Het resultaat van jouw deelname:

  1. Visie op digitale transformatie (mens & middelen)
  2. Concrete aanpak om direct mee aan de slag te gaan
  3. Inzicht in wat digitale transformatie je brengt

Praktische informatie

  • Donderdag 15 september 2022
  • IMPRES, Zwolle
  • Inloop vanaf 09:15 uur
  • Start masterclass om 09:30 uur
  • Einde masterclass 12:00 - 13:00 uur, incl. lunch
  • Max. 15 deelnemers

Meld je supersnel binnen 1 minuut aan voor de masterclass.

Meer informatie over Spencer en Chert

Chert en Spencer - Masterclass

Meer informatie over IMPRES | Spencer Roozeboom

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daardoor hebben veel organisaties het gevoel de aansluiting te missen. Wij geloven dat iedere organisatie recht heeft op een duurzame toekomst. Digitale transformatie en online groei is daarvan de basis. Complexe zaken simpel en overzichtelijk maken voor de klant, daar zijn wij goed in. Wij zijn er voor bedrijven die voorop willen lopen en ambitieus zijn. Met onze 50 vakidioten hebben wij sinds 2002 meer dan 4.100 projecten succesvol gerealiseerd.

Spencer Roozeboom
Spencer Roozeboom is de oprichter van IMPRES. Spencer startte IMPRES omdat hij vond dat veel handelingen die mensen en bedrijven deden slimmer en beter konden, met daarbij aandacht voor de mens. Spencer beschikt over veel kennis van de digitale wereld en kan mensen goed meenemen in het ‘waarom’ en ‘hoe dan’. Hij heeft een grote drive om organisaties écht verder te helpen en toekomstbestendig te maken.

Meer informatie over Bureau HTM | Chert Hento

Bij Bureau HTM draait het om mensen! Wij brengen mensen in beweging.

In de huidige tijd heb je voor het passende moderne leiderschap twee dingen nodig: een goed ingerichte organisatie en de juiste vaardigheden. Wij gunnen iedereen een geweldige werkomgeving waarin je kunt excelleren en presteren. Werk moet volgens ons aan drie voorwaarden voldoen. Het moet leuk zijn, het moet uitdagen en het moet de mogelijkheid tot ontwikkeling bieden. Wil je meer uit de organisatie halen met dezelfde mensen dan moet je stoppen met het managen van het resultaat en bezig zijn met het (op) leiden van je mensen. Een leider helpt zijn mensen om leuk werk te hebben, hard te kunnen werken en zich elke dag ontwikkelen.

Chert Hento
Chert Hento is sinds 2017 directeur/eigenaar van Bureau HTM. Gedreven door de vraag waarom mensen doen wat ze doen en de stellige overtuiging dat er nog veel meer uit organisaties te halen valt met dezelfde mensen. Spelen, sparren en verbinden zijn kernwoorden waar Chert zich moeiteloos in kan vinden en dit laat hij terugkomen in zijn trainingen.

Doe gratis mee met de masterclass!

Aanmelden