Klantbeoordelingen

Wij werken niet vóór, maar mét onze klanten om het gewenste resultaat te behalen. Jouw wensen en doelen staan altijd centraal. Wel houden wij onze kritische blik. Daarom schenken wij extra aandacht aan het tevreden houden van onze klanten. Zie onderstaand hoe klanten over ons denken.

Elisa Zwanepol, Communicatieadviseur - Shared Service Centrum ONS

We werken nu bijna een jaar samen naar volle tevredenheid! We trapten het hele proces af met een verkenningsdag samen. Heel fijn om op die manier kennis met elkaar te maken, te sparren en een roadmap uit te stippelen. Inmiddels heel blij met onze nieuwe website, en samen alweer aan de tekentafel voor nieuwe dromen! :-)

Anne Boerrigter, Online marketing specialist - Hoffmann Group

Wij hebben onze bedrijfsvideo laten maken door IMPRES en zijn meer dan tevreden! Goede communicatie, duidelijke afspraken en alles naar wens.Jelle van Iersel, Marketing Specialist - Unica

Impres is een geweldige partner op het gebied van online marketing en digitalisering. Ze kunnen daarbij oplossingen op maat creëren voor zowel grote als kleine bedrijven. Aanrader!Bekijk alle klantbeoordelingen

Samenwerken met IMPRES betekent:

Werken vanuit een growth mindset

Loyaliteit en flexibiliteit

Brede kennis op het gebied van marketing, video, IT en design

op beeld

vastgelegd

Impact

Ook samenwerken met een partij die jou begrijpt?

Zet de volgende stap

''Kundige en prettige club met grote diversiteit aan expertise in huis. Naast het bouwen van de nieuwe website werken we actief samen aan doorontwikkelingen ten behoeve van klanttevredenheid en op het gebied van Online Marketing om onze groei te continueren. Keep it up guys!

Vince Marcks, Product Marketeer  - Avantes

Wil jij de juiste stappen zetten in digitale transformatie en online groei? Dan ben je bij IMPRES aan het juiste adres! We blinken uit in persoonlijk contact en echte aandacht voor jouw organisatie.

4.9/5

Inmiddels hebben we al meer dan 4.100 projecten gerealiseerd. 

Benieuwd hoe wij dat doen?

Deze organisaties zijn volop in beweging met ons

Sparkling Jewels

Van een succesvol B2B-concept naar een B2C-lifestylemerk met hoge naamsbekend (en) conversie

Groothuis Bouwgroep

Een gloednieuwe Mijn-Omgeving

Bekijk alle cases

Bedrijven waar wij mee samenwerken: