IMPRES is een Top250 Groeibedrijf!🎉

IMPRES is een Top250 groeibedrijf! Dit betekent dat we bij het selecte gezelschap van de 250 grootste groeiers in Nederland horen. Een unieke prestatie waar we trots op zijn!

We zijn alle klanten en collega’s dankbaar voor deze mooie mijlpaal.

Wat is de Top250 Groeibedrijven?

De Top 250 Groeibedrijven is samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met nlgroeit.

nlgroeit benoemt het zo op hun website: “Groeibedrijven zorgen voor meer banen. Daar profiteert de hele economie van. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van ons land.

We zijn trots op onze plek in deze mooie lijst.

Dit hebben we te danken aan onze klanten. Van een divers aantal opdrachten voor deze klanten hebben we mooie cases geschreven.

Wat doet IMPRES?

Organisaties die toekomstbestendig willen zijn en winstgevend willen blijven, helpen wij verder met digitale oplossingen. We gaan samen in gesprek over de koers en strategie van je organisatie en maken een plan. Dat vertalen we in oplossingen die jouw organisatie daadwerkelijk vooruit helpen, zoals een klantportaal, website, applicatie, koppelingen en proces automatisering. We zorgen ervoor dat de gebruiker dit intuïtief kan gebruiken en dat het aansprekend is. Daarnaast helpen we jou met goede content, de vindbaarheid en het online vermarkten van de oplossingen aan jouw doelgroepen.

De plek in de Top250 Groeibedrijven was geen doel op zich. We zien het als teken dat we op de goede weg zijn in hoe we met mensen omgaan, zowel met klanten als collega’s, en in hoe we projecten aanpakken.

Met een team van tientallen experts voerden wij sinds 2002 al meer dan 4.100 kleine en grote projecten uit. Deze ervaring zetten wij in om samen te ontdekken waar de mogelijkheden voor jouw organisatie liggen. We designen nieuwe processen, slimme systemen en succesvolle marketing. Zo helpen we jou op weg naar jullie toekomst. Stap voor stap, maar toch op volle snelheid. En voor je het weet loop je ver vooruit.

Zet jouw volgende stap!

Maak kennis