We gaan bijna verhuizen! Omdat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid ruilen we ons pand op de Marslanden in april in voor bedrijfspand Place Vendôme aan de Dokter van Deenweg in Zwolle. Door de uitbreiding van onze diensten en het toegenomen aantal collega’s zijn we uit ons jasje gegroeid. Een mooie ontwikkeling waar we erg blij mee zijn!

Harde groei door uitbreiding diensten

In 2009 vestigden we ons op de Marslanden in Zwolle met een team van webdevelopers. De focus lag destijds volledig op webdevelopment en het bouwen van websites. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een solide organisatie – met meer dan 25 medewerkers – die meerdere diensten aanbiedt. Naast webdevelopment houden we ons bezig met online marketing, design en strategisch advies om klanten totaal te kunnen ontzorgen. Omdat we hard door blijven groeien is verhuizen naar een grotere en professionelere kantoorlocatie noodzakelijk.

“We zijn erg blij met deze groei-ontwikkeling en hebben veel zin om te verhuizen. Op de nieuwe locatie hebben we meer ruimte, zijn we beter zichtbaar en kunnen we onze professionaliteit beter uitstralen. Ook zijn we straks beter bereikbaar. De verhuizing is de perfecte stap in de harde groei die we nu doormaken.”
Nick, Operationeel Manager

Place Vendôme

Place Vendôme wordt onze nieuwe kantoorlocatie: een groot pand waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Het pand ligt op een A-locatie en werd voorheen gebruikt door het Openbaar Ministerie. In eerste instantie huren we één verdieping – van circa 650 m2 – aan de kant van de Ceintuurbaan. Eerst wordt de gehele verdieping nog verbouwd; er komt onder andere een nieuwe vloer in en er wordt gewerkt aan een nieuw, inspirerend interieur dat past bij onze identiteit.

Nieuw kantoorpand IMPRES | Place Vendôme Zwolle

Inspirerende kennisdeler

Op deze nieuwe locatie zullen we uiteraard onze kennis blijven delen op het gebied van webdevelopment, online marketing, concept & design & strategie & advies. Als inspirerende kennisdeler van regio Zwolle blijven we aan de weg timmeren en hopen we nog meer organisaties te helpen bij het creëren van online impact!

Vragen? Neem contact op met Nick!

Nick Buitenhuis

Nick Buitenhuis (Operationeel Manager)

Telefoon: 038 - 386 91 81 E-mail: nick@impres.nl