SEO spreekuur zonder tekst

Hoger scoren in Google zonder te adverteren. Hoe? Kom naar ons spreekuur voor praktische tips en antwoord op jouw SEO-gerelateerde vragen.

Search Engine Optimization (SEO) is een verzameling van activiteiten die ervoor zorgt dat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google – zonder daarvoor te betalen. De relevantie van jouw website voor jouw doelgroep is daarbij van groot belang. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website als relevant wordt beschouwd door Google? IMPRES helpt! Kom naar het SEO-spreekuur op donderdagochtend 28 februari 2019!

ONS SEO-SPREEKUUR IS AFGELOPEN. NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN HUISBEZOEK IN TE PLANNEN.

WANNEER: Donderdag 28 februari van 09:00 tot 12:00 uur
WAAR: Kantoor van IMPRES, Wilhelm Rontgenstraat 11B, Zwolle
BONUS: Heerlijke taart!

Hoe rank je onbetaald hoog in Google? Waar moet je rekening mee houden? Een zoekwoordenonderzoek dient als basis voor een goede SEO-strategie, maar hoe voer je die dan uit? Of misschien nog wel het allerbelangrijkste: is jouw website eigenlijk wel SEO-proof? Laat jouw website checken door onze specialisten van Online Marketing en kom erachter hoe je hoger kunt scoren in Google!

De deuren van ons spreekuur staan tussen 9.00 en 12.00 uur voor je open. Kom gerust langs wanneer het je uitkomt. Of vul onderstaand formulier in zodat we jouw bezoek voor kunnen bereiden. De taart staat voor je klaar! 🙂

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geen tijd of zin om donderdagochtend 28 februari in de wachtkamer te zitten?

Plan een afspraak!

Óf stel tijdens het spreekuur tussen 9:00 en 12:00 uur je vraag via de chatfunctie op onze website. Wij zorgen er voor dat al jouw vragen worden beantwoord!

 

Eline Westervaarder

Eline Westervaarder (Online Marketeer)

Telefoon: 038 - 386 91 81 E-mail: eline@impres.nl

.