Online aanwezig zijn is de norm, ook voor organisaties. Maar hoe weet je als organisatie of jouw online middelen en online marketingactiviteiten goed zijn ingezet (door het bureau dat je inhuurt of door de collega’s die hiermee bezig zijn)? Simpel, door het aanvragen van een second opinion! En medewerkers van IMPRES geven graag hun (deskundige) mening, daarom ontwikkelden wij drie scans om jouw belangrijkste online middelen te analyseren. Start direct, onze second opinions zijn gratis!

Websitescan

Een website kan als levensader fungeren van jouw organisatie. Dan is het ook van belang dat deze goed werkt! Vul de URL in van jouw website en dan ontvang je een rapport die bestaat uit twee cijfers. Een cijfer voor de algehele prestatie en een voor de toegankelijkheid. Maar nog belangrijker: we lichten toe wat jij kan doen om jouw website te verbeteren.

Op welke punten kan jouw website verbeteren?

Start jouw websitescan!

SEO-scan

SEO betekent in het Nederlands zoekmachine optimalisatie en omvat alle activiteiten die ervoor zorgen dat de zoekmachines jouw website goed lezen, op waarde schatten en daardoor hoog kan laten ranken in bv. Google.

Bij onze SEO-scan checken we jouw website op drie onderdelen:
1. Gezondheid van het website domein.
2. De snelheid en opbouw van de website.
3. SEO-issues die belangrijk zijn.

Je ontvangt van ons een rapport waarin we concrete handvatten geven hoe de website verbeterd kan worden.

Hoe organisch beter ranken in zoekmachines?

Doe onze SEO-scan!

SEA-audit

Zoekmachine adverteren is de Nederlandse term voor SEA. Dit kan op verschillende manieren; met ads, banners en displays. Met de audit kom je erachter hoe jouw organisatie er op dit moment voor staat en op welke punten die geoptimaliseerd kan worden. Extra leuk: je audit wordt afgenomen door onze chatbot IMPI!

Zijn jouw SEA-campagnes wel effectief?

Check het met onze SEA-audit!

Onze second opinions geven we ook graag in het echt! Wil je graag eens sparren met een partij die met een open blik kijkt naar jouw online activiteiten? Neem dan contact met ons op!


Ps. Online ontwikkelingen blijven volgen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!