Over dik twee weken is het zover; op vrijdag 19 april verhuizen we naar ons nieuwe kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle (dichtbij ziekenhuis Isala)! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de verbouwing van de tweede verdieping van het gebouw met de spiegelramen aan de buitenkant, Place Vendôme. Muren zijn gesloopt, het plafond is vernieuwd en een nieuwe vloer is gelegd. Ook heeft onze interieurarchitecte een mooie werkomgeving gecreëerd voor onze medewerkers én is er een podium gebouwd voor toekomstige workshops en bijeenkomsten. 

Laatste fase verbouwing

De aankomende twee weken wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing. Daarnaast worden de spullen en nieuwe meubels overgebracht naar het nieuwe kantoor. De week van 22 april wordt onze officiële eerste werkweek in ons nieuwe pand langs de Ceintuurbaan in Zwolle.

Nieuwpandfoto2

Ruim, licht kantoor

Het kantoor heeft meerdere team- en werkkamers aan een lange gang waar onze verschillende teams kunnen werken en overleggen. Het grote verschil met onze huidige werkplek is de ruimte, het licht én het uitzicht. Het nieuwe interieur past bij onze identiteit en kernwaarden. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Houd onze website en socials in de gaten voor de laatste nieuwtjes 🙂

Inspirerende kennisdeler

We zijn allemaal erg enthousiast en hebben veel zin in de nieuwe fase die voor ons aanbreekt!  Op deze nieuwe locatie zullen we uiteraard onze kennis blijven delen op het gebied van webdevelopmentonline marketingconcept & design & strategie & advies. Als inspirerende kennisdeler van regio Zwolle blijven we aan de weg timmeren en hopen we nog meer organisaties te helpen bij het creëren van online impact!

Heb je vragen? Neem contact op met Nick!

Nick Buitenhuis

Nick Buitenhuis (Operationeel Manager)

Telefoon: 038 - 386 91 81 E-mail: nick@impres.nl