Linkbuilding, een bekende term binnen de SEO community. Daarbuiten, misschien wat minder bekend. Linkbuilding draagt bij aan de autoriteit van jouw website. Een goede autoriteit zorgt voor een goede positie in de zoekmachines. Er zijn verschillende manieren van linkbuilding. In deze IMPRES Academy-video legt Niels uit hoe linkbuilding bijdraagt aan jouw website en licht hij de verschillende manieren toe aan de hand van een duidelijk voorbeeld.

Linkbuilding

Er zijn verschillende manieren om autoriteit te verwerven voor je website, door middel van linkbuilding bijvoorbeeld. Een andere manier is het schrijven van sterke SEO-teksten, dit hebben we besproken in onze vorige IMPRES Academy-video. Er zijn verschillende methodes binnen linkbuilding, deze lichten we uit in onze video.

Wat is linkbuilding - Zo pak je het aan IMPRES

Zoals benoemd in de video kan autoriteit verwerven op verschillende manieren, linkbuilding en sterke SEO-teksten zijn daar voorbeelden van. Benieuwd wat je nog meer kan doen om autoriteit te verkrijgen? We leggen het je uit op deze pagina over SEO autoriteit.