IMPRES bestaat 20 jaar🎉

Als bedankje geven we 2 uitgewerkte online groei-experimenten ter waarde van €1.840,- en een dronevideo ter waarde van €1.385,- weg. Wil je hierop kans maken? Vertel ons jouw voorkeur via onze socials. Klik op één van de linkjes hieronder om direct naar het bericht te gaan. 

PS: feliciteren mag uiteraard ook. 😉

Geen nieuws missen de komende 20 jaar?

Geen nieuws missen de komende 20 jaar?


Dat hoeft niet. We updaten je met veel plezier over allerlei onderwerpen die te maken hebben met digital! Geen zorgen, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.

Persbericht: IMPRES is jarig en bestaat 20 jaar

IMPRES uit Zwolle bestaat 6 juni, 20 jaar. Zo’n lange periode in de digitale wereld opereren is bijzonder. IMPRES bestaat al langer dan Google in Nederland actief is. Al 20 jaar lang helpt IMPRES opdrachtgevers met digitale transformatie en online groei, zodat zij een leider kunnen worden in hun industrie. Om dit jubileum te vieren worden er gedurende dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd rondom het 20-jarig bestaan.

Waar IMPRES zich al jaren mee bezig houdt

De onderneming is in 2002 als kleine onderneming gestart met 1 werknemer (en een aantal freelancers voor losse opdrachten). IMPRES was toen gevestigd in Zwartsluis. Een aantal jaren later is het bedrijf naar Genemuiden verhuisd en vanaf 2009 werkt IMPRES vanuit Zwolle.

“Ik heb IMPRES opgericht om de online wereld toegankelijker te maken voor organisaties, zodat zij toekomstbestendig worden. Het doel is altijd geweest om onze klanten hierin verder te helpen. Daar blijven we onverminderd mee doorgaan.” – Spencer Roozeboom, eigenaar en oprichter van IMPRES.

De organisatie is uitgegroeid tot een middelgroot digitaal bureau met zo’n 50 werknemers. IMPRES helpt organisaties de juiste stappen te zetten in de digitale wereld, zodat zij toekomstbestendig worden. Dit uit zich in het opzetten van een digitale strategie en de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan het maken van een mijn-omgeving of website, koppelen van systemen, online marketing campagnes, en video’s.

Het 20-jarig jubileum

Het 20-jarig bestaan van IMPRES gaat niet voorbij zonder het te vieren. Daarom staat het hele 20ste jaar in het teken van het jubileum. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor medewerkers én klanten.

Geen nieuws missen?

Geen nieuws missen?


Dat hoeft niet. We updaten je met veel plezier over allerlei onderwerpen die te maken hebben met digital! Geen zorgen, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.