Yay, ons nieuwe kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 is eindelijk officieel geopend! Afgelopen donderdag 10 oktober vond de Grand Opening plaats. Het was een tof feest met veel klanten, partners en relaties. Én natuurlijk al onze collega’s. Eindbaas Spencer heeft het kantoor geopend door een druk op de rode knop. Kleurrijke slingers vlogen door de lucht! Ook gaf hij een inspirerende speech over de afgelopen zeventien jaar en de toekomst van IMPRES. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Welkomswoord

Van harte welkom allemaal!

Op 6 juni 2002, ruim zeventien jaar geleden, begon ik met IMPRES om het verschil te maken. Slimme websites die beter dan gemiddeld functioneren. Die de grenzen opzoeken. Die stabieler draaien. Die de best mogelijke resultaten behalen.

Leuk om te weten: toen IMPRES was gestart, was Google in Nederland nog niet eens actief. Zoekmachines waren er wel (Ilse, James) maar voor het bouwen van websites nog helemaal niet belangrijk. In de regio Zwolle waren we de eerste met een eigen Content Management Systeem. Gelijk vanaf de start bouwden we al websites met extra functionaliteiten om het werk van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Wat dat betreft is onze missie al zeventien jaar hetzelfde: het leven van mensen leuker maken door middel van slimme IT en Online Marketing. Bedrijven helpen versnellen digitaal te transformeren.

Van Impres Internet Groep uitgegroeid tot IMPRES: een fullservice digitaal bureau dat véél meer doet dan alleen slimme websites bouwen. Toffe kantoorlocatie, hè?

Toen in 2002 had ik nooit verwacht dat we nu, zeventien jaar later, met zo’n mooi team voor zulke mooie opdrachtgevers zulke gave dingen mogen bouwen. Dat we geen leverancier maar een gesprekspartner op basis van gelijkwaardigheid zijn. Dat we elk jaar opnieuw miljoenen bezoekers helpen de juiste informatie te vinden en daarmee klanten of deelnemers genereren voor onze samenwerkingspartners. Dat we zouden uitgroeien tot marktleider in allround webontwikkeling in de regio Zwolle.

Spencers speech - Grand Opening

(Benieuwd naar alle foto’s van de opening? Je vindt het fotoalbum op deze pagina)

Online ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de IT en Online Marketing volgen elkaar in rap tempo op. Onze historie heeft laten zien dat we goed in staat zijn nieuwe ontwikkelingen te duiden en veel sneller weten om kansen voor onze klanten te creëren. Wat dat betreft voelen we ons het beste aan de frontlinies van online. Ik mag jullie vandaag de sneak preview geven van diensten die we in 2020 actiever gaan uitrollen:

  • Consultancy: in kaart brengen van kansen, advisering voor digitale tranformaties en online marketing;
  • Masterclass online marketing: een vierdelige reeks vanaf februari 2020 waarin we de medewerkers van onze klanten opleiden tot een hoger niveau;
  • Masterclass digitale transformatie: een vierdelige reeks vanaf maart 2020 waarin we onze klanten gaan helpen hun digitale transformatie te versnellen;
  • Last but not least: we gaan voor het plezier in februari 2020 een workshop programmeren geven voor onze klanten. Om op een leuke manier de basics te leren waarmee we verwachten jullie te inspireren anders te gaan denken. Je mag je kinderen ook meenemen!

Exclusieve masterclass of workshop volgen?

Bemachtig hier jouw plekje

Op deze pagina kun je aangeven waar je interesse in hebt. We geven 20 seats voor masterclasses voor volgend jaar weg!

Grand Opening - IMPRES - nieuwe kantoor, Dokter van Deenweg 162

Bedankt!

Alles begint met een idee. Het mooie idee dat IMPRES heet had ik nooit kunnen uitvoeren zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers, het topteam waar ik elke dag mee mag werken en fijne leveranciers. Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen, flexibiliteit en input!

Als je gedoneerd hebt aan Nationaal Fonds Kinderhulp voor hun Actie Pepernoot dan dank ik je daar hartelijk voor! Op naar de volgende zeventien jaar waarin ik er naar uitkijk met jullie allemaal mooie nieuwe stappen te zetten.