fbpx

Even voorstellen.... Thomas (stage)

even voorstellen thomas de munnink stage IMPRES

Hey! Ik ben Thomas de Munnink. Ik ben 19 jaar en daarmee de jongste medewerker van IMPRES. Momenteel studeer ik Commerciële Economie Online Marketing in Enschede en ben ik bezig met mijn stageperiode. Dit mag ik dus bij IMPRES doen en inmiddels zijn de eerste twee maanden van mijn stage alweer voorbij. In deze blog blik ik terug op de afgelopen periode bij IMPRES en vertel ik meer over mijzelf. 

Team en functie? Binnen IMPRES loop ik als “Stagiair Online Marketing” mee op de online marketingafdeling. In deze functie help ik collega’s om samen vette dingen neer te zetten voor onze opdrachtgevers. Het online marketing team waar ik in zit is in één woord top! Vanaf de eerste dag is het al gezellig ook al zie je niet elke collega fysiek. Daarnaast word ik echt als collega gezien en niet echt als een stagiair.

Wat doe je precies? Als Online marketing stagiair help ik iedereen binnen het team met uiteenlopende projecten en taken, zo is een dag nooit hetzelfde. Ik leer ontzettend veel over verschillende specialismen zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), social advertising, Google advertising (SEA) en data-analyse.

Op zoek naar een uitdagende marketingstage vanaf september?

Stagiair Online Marketing

Waarom heb je voor IMPRES gekozen? Ik heb voor IMPRES gekozen omdat ik ze al een tijdje volgde op LinkedIn. Alles wat ik voorbij zag komen sprak me enorm aan, van de opdrachtgevers tot aan de werknemers. Daarnaast leek IMPRES mij de perfecte plek om alles te kunnen leren over het online marketingvak. Toen mijn stageperiode eraan zat te komen was de keus dus al snel gemaakt.

Ambities? Op de korte termijn wil ik graag mijn huidige kennis op het gebied van online marketing nog verder uitbreiden. Tijdens mijn stageperiode lukt dit al aardig! Daarnaast heb ik altijd al de ambitie gehad om een eigen onderneming te starten. Hoe deze onderneming er precies uit gaat zien dat weet ik nog niet, maar het zou zo maar eens in de online marketing kunnen zijn.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken, te snowboarden, uit te gaan of een goede film te kijken. Daarnaast ga ik naar de sportschool en ben ik veel bezig met diverse projecten voor mezelf of anderen!

Motto: Niet weten waar het schip strandt is minder erg dan de boot missen.

Maak kennis met de rest van IMPRES op de over ons pagina!