Even voorstellen….. Olcan

Even voorstellen Olcan

Hoi! Ik ben Olcan, 23 jaar en ik werk sinds begin januari 2021 bij IMPRES. Al van kleins af aan, ben ik bezig met techniek en elektronica. Vanaf mijn twaalfde ben ik begonnen met programmeren. Voor de rest zit ik vol positieve energie en nieuwe ideeën.

Team en functie? Ik werk hier nu 3 maanden en de tijd is echt om gevlogen. Mijn collega’s zijn super leuk en sociaal, elke dag beleven we weer wat nieuws. Zelf zit ik in team SSH (Smooth Support Helpdesk). Soms staat er een applicatie in de brand die wij vervolgens weer oplossen. 

Wat doe je precies? Mijn functie is developer/software engineer. Ik word blij van georganiseerde code en goed geïmplementeerde design patterns. De architectuur van een applicatie is in mijn ogen bijzonder belangrijk om de leesbaarheid en onderhoudbaarheid te waarborgen. Logischerwijs houd ik van het pragmatisch oplossen van problemen en het bedenken van gave software oplossingen.

Waarom heb je voor IMPRES gekozen? Via een oud collega ben ik bij IMPRES terechtgekomen. Via hem had ik al meegekregen hoe de sfeer hier was. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het ook direct goed en vertrouwd aan.

Ambities? Ik wil graag nog veel meer leren over het vak en er beter in worden. Een voorbeeld daarvan is het leren van andere programmeertalen. Daarnaast vind ik dingen zoals mobiele native apps nog steeds erg interessant. Ook liggen mijn interesses de laatste tijd steeds vaker bij marketing en sales.

Heb je dromen? Een hele mooie Aston Martin rijden? Ik heb echt geen idee. Vroeger wilde ik altijd graag Ethical Hacker worden bij de politie.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool als dit mogelijk is. Tijdens de lockdown sport ik voornamelijk thuis. Zodra het kan waag ik mij ook maar al te graag aan sporten zoals snowboarden en wakeboarden. Daarnaast speel ik gitaar, zowel elektrisch als akoestisch, en in het weekend game ik met vrienden. Hier en daar ben ik ook bezig met hobbyprojecten zoals het programmeren van games.

Maak kennis met de rest van IMPRES op de over ons pagina!